Lees hier reacties van andere klanten over hun ervaringen met BoomBosenTuin

Prima bedrijf, deskundig, en net werk.
100% aanbevolen.

Naarden   

Een gepassioneerde vakman die ik iedereen kan aanraden! Arend heeft de 12 eiken in onze achtertuin gesnoeid, het dode hout eruit gehaald en meer licht in de kruinen aangebracht. Goed overleg over onze wensen en een 'gezonde toekomst' voor de bomen. Dank, Arend, voor het prachtige eindresultaat.

Soesterberg   

Mede dankzij goede ervaringen in het verleden (snoeien van twee Douglas sparren) was hij dan ook de eerste waar ik contact mee opnam om de bomen te kappen. Ze zijn vakkundig en professioneel te werk gegaan en hebben de bomen verwijderd. De tuin was net als de vorige keer netjes aan kant en heeft hij ons helemaal gelukkig gemaakt met deze klus. (Ook namens de hele buurt, hartelijk dank Arend)

Baarn   

Rondom behangen met apparatuur stond Arend op
het afgesproken tijdstip startklaar. Direct bij aanvang waren mijn zoon en ik onder de indruk van de vaardige en behendige wijze waarop Arend vervolgens de 'valse christusdoorn' te lijf ging. In no-time was de klus geklaard. Professioneel en tot en met de laatste tak opgeruimd. Bijzonder en uiterst plezierig vonden wij de informatie, tips en verhalen waar hij ons op trakteerde. Behalve zijn kennis over boom en tuin, verraste hij ons ook met tal van andere weetjes. Al met al in meerdere opzichten een leerzame ochtend.

Baarn   

Arend heeft onze walnoot bijgesnoeid. De werken zijn goed en netjes uitgevoerd en de walnoot is een mooie boom gebleven. Verder een aantal goede tips waar je mee aan de slag kunt.

Bussum   

Uiterst vakkundig en uiterst voorzichtig zijn 5 bomen uit onze tuin verwijderd ! Arend Ottevanger is een aimabele en vriendelijke man waarmee goede afspraken valt te maken. Dank voor de voortreffelijke hulp! En zo nodig tot de volgende keer!

Jamal

Amersfoort   

Fijne samenwerking en liefde voor het vak !

Hilversum   

Het is prettig samenwerken met Arend. Onze sierberk en hulst vakkundig gesnoeid. En waar hij in de tuin ook nog wat andere snoeiprobleempjes zag pakte hij dat gelijk even mee.

Soest   

Arend ken ik al 15 jaar vanuit een andere zakelijke kant; we zijn, over en weer altijd betrouwbaar geweest. Ik durf hem mijn portomonee te geven....zonder dat we privé-vrienden zijn. De zorg voor mijn tuin en het serieuse kap werk van grote bomen is altijd goed geweest. Geen twijfel!

Soest   

Het was zeer prettig samenwerken met Arend. Bij ons is er een berk gerooid en 2 essen zijn uitgebreid gesnoeid. Offerte kwam prompt na zijn eerste bezoek en vandaag werd, precies volgens afspraak het werk uitgevoerd. We zijn blij met het resultaat, de keurig opgeruimde tuin en de extra adviezen.

De heer Ottevanger is een bevlogen specialist met kennis van zaken. Prettig in de omgang en no nonsense. De klus is naar tevredenheid geklaard voor een marktconforme prijs.

Almere   

Dinsdag 21 mei j.l. heeft Arend onze Berk gesnoeid.
De werkzaamheden zijn uiterst professioneel uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Arend zorgt voor een goede voorbereiding en gaat voorzichtig te werk. Zelf heb geholpen met het opruimen en afvoeren. Het was prettig om op deze manier samen te werken. De volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Arend!!

Baarn   

Vakkundig onze monumentale beuk gesnoeid met respect voor omgeving, natuur, dier etc. Verder accurate afhandeling en... niet onbelangrijk.. erg aardig! Aanrader!

Makelaar Amsterdam   

Onze rode esdoorn is deze maand voor de 2e keer door Arend gesnoeid. Het was 4 jaar geleden dat de boom flink ingekort en uitgedund was.
Onze buurvrouw, verliefd op de mooie rood-bruine kleur van de boom, vroeg ons al of hij wel weer even mooi zou uitlopen. Nou dat deed hij zeker.

Nu heeft Arend hem kundig rondom overal zeker een meter tot 1,5 meter de takken afgeknipt dan wel gezaagd.
Op deze manier blijft onze boom mooi passen bij de wens van schaduw op zijn tijd ( warme zomerdagen) en een prachtig uitzicht.

Huizen   

Arend Ottevanger is een plezierig mens die met veel liefde voor de natuur en zorgvuldigheid in zijn aanpak twee bomen in onze tuin heeft verwijderd. Alle afval is daarna ook keurig verwijderd. We zijn dan ook zeer tevreden

Soest   

Arend heeft onlangs snoeiwerk verricht in mijn stadstuin in Utrecht. Erg plezierige samenwerking, goed overleg en deskundig uitgevoerd.

Utrecht   

Arend heeft laten zien deskundig en goed te zijn in zijn vak! Bij mij heeft hij twee bomen onder handen genomen en perfect gedaan. Bovendien was Arend flexibel in hoe hij te werk ging wat mij het gevoel gaf dat hij alles onder controle heeft. Echt een aanrader!

Hilversum   

Uitstekend geïnformeerd vooraf en helemaal conform afspraken / wensen uitgevoerd. Keurig!

Baarn   

Onze 50 jaar oude Portugese Laurierkers zag er niet meer goed uit, te zwaar bovenin en de stam is aan het rotten. Het is een beeldbepalende struik van wel 10 meter hoog en een breedte van wel 6 meter. Wij zij er erg aan gehecht en willen hem zo lang mogelijk behouden.
Hij is door Arend prachtig gesnoeid, er zijn veel takken uit gegaan en hij is zóveel mooier geworden. Een groot compliment!!! ..........je ziet niet dat er gesnoeid is!
Arend is vakkundig, betrokken en heeft een groot gevoel voor de bomen. Liefde voor zijn vak.
Hartelijk dank en wanneer nodig maken we graag weer gebruik van je diensten.

Baarn   

BoomBosenTuin heeft onze twee monumentale acacia's met veel liefde en aandacht op zodanige wijze gesnoeid, dat dit nauwelijks zichtbaar is en tegelijkertijd veel dood hout en gescheurde takken zijn verwijderd. Het was fijn om met het team van BoomBosenTuin te werken. Het resultaat is top, en de afspraken zijn keurig nagekomen.

Bussum   

Arend heeft een verwaarloosde taxus onder handen genomen. Prima werk, betrouwbare vakman.

Baarn   

Arend en zijn team hebben ons heel duidelijk advies gegeven over het snoeien van de walnotenboom in onze tuin. Ze waren duidelijk, snel, professioneel en hebben ontzettend goed en netjes werk geleverd. Mochten wij weer onderhoud nodig hebben in onze tuin dan zullen wij BoomBosenTuin zeker weer gebruiken.

Huizen   

Zeer tevreden met het werk dat Arend verricht heeft in de tuin. Zonder teveel laawai en met respect voor de natuur heeft hij gewerkt. Alles vooraf keurig per mail opgesteld, de uitvoering gedaan conform afspraak. Kortom: AANRADER!

Almere   

Vijf bijna honderd jaar oude eiken zijn keurig, vakkundig uitgedund en gesnoeid.
Tot de volgende snoeibeurt!

Nieuweroord bij Hoogeveen   

Fijne, heldere communicatie. Handige tips gekregen hoe de appelboom voortaan zelf te snoeien en wat in de gaten te houden en de klus werd netjes afgeleverd!

Amersfoort   

Arend heeft bij ons de wilg en de populier gesnoeid. Super oude hoge bomen. Prachtig hoe hij lenigheid en deskundigheid combineert. Ik kon aan alles zijn liefde voor de bomen en natuur voelen. Dat gaf voor ons de doorslag. Hij houdt zich aan zijn afspraken, ruimt alles op zoals afgesproken. En hij denkt met ons mee hoe we het het beste kunnen doen. Dank je wel! En graag tot een volgende keer!

Nieuwegein   

Wij dachten dat onze oude spar aan het einde van zijn leven was. Gelukkig constateerde Arend dat de spar nog in redelijke conditie verkeerde en nog jaren mee kan. Hij is mooi gesnoeid en ziet er weer uit als een echte spar. Arend is een man met passie voor zijn vak. Wij zullen hem zeken weer benaderen als dat nodig is.

Zeist   

Na diverse weigeringen voor een kapvergunning zochten we iemand die onze Douglassparren kon snoeien en kwamen we bij Arend terecht. Met twee man sterk (de derde persoon kwam later) zijn ze onze bomen van 22 meter ingeklommen om daar de takken stuk voor stuk aan te pakken. Onder het genot van een bakje koffie hadden ze deze megaklus aan het einde van de dag geklaard. En eerlijk is eerlijk, ook al hadden we de bomen liever helemaal weg willen hebben, het resultaat mag er wezen. Een belangrijk detail, alle takken en naalden waren aan het einde van de dag netjes opgeruimd waar wij en onze buurtjes erg vrolijk van werden. Wij zijn voorlopig weer klaar met snoeien maar zodra we weer aan de beurt zijn gaan we zeker weer contact op te nemen met Arend voor een afspraak. Nogmaals Bedankt en tot de volgende keer.

Baarn   

Meerdere offertes aangevraagd voor groot onderhoud van onze tuin (kappen, snoeien v bomen). Het was direkt duidelijk dat wij voor Arend wilden kiezen.
Wat een enthousiasme en liefde voor het vak! Daarnaast erg vriendelijk. Het werk is keurig gedaan en we kregen nog veel tips wbt onderhoud. Toen bleek dat er een stormanker geplaatst moest worden hebben we hem direkt weer gevraagd.
Wij zijn heel tevreden!

Baarn   

Afgelopen donderdag is de boom voor ons huis gesnoeid. Dit bedrijf is deskundig, luistert goed naar uw wensen en komt met goed advies. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Op 30 november 2015 is onze rode es vakkundig gesnoeid door Arend.
Vooraf gegaan van goed advies mbt tot welke takken eraf konden en welke er zeker behouden moesten blijven.
De bijbehorende uitleg en zijn zorg voor de vlinderstruik onder de boom was erg fijn.
Zoals beloofd, zullen wij volgend voorjaar een foto sturen wanneer de boom weer vol in blad staat.

Huizen   

Een boomexpert met een brede visie, die meedenkt en een goede service biedt. Aanbevolen aan iedereen die een echt groene tuin wil.

Baarn   

Arend heeft onze grote es niet alleen goed gesnoeid, ook hebben we veel van hem geleerd!
Hij werkt snel en effectief. Duidelijk vakwerk met enorm veel liefde en enthousiasme.
Zodra we weer een echte klus moeten doen of informatie nodig hebben vragen we Arend zeker weer.
Dank!

Den Haag   

Deskundig en goed geholpen.

Driebergen   

Wij wisten niet zo goed hoe het beste onze Japanse kers te onderhouden. Arend heeft naast het uitvoeren van het achterstallige snoeiwerk ons ook van goed advies voor de toekomst voorzien. In alles is duidelijk dat hij weet waar hij over praat. Daarnaast is Arend ook gewoon een vriendelijke man. Alles ging in goed overleg en hij is heel prettig in de omgang.

Almere   

Bij mijn nieuwe woning stond een kersenboom die nodig gesnoeid moest worden, iets waarvan ik vond dat het vakkundig gedaan moest worden. Via internet kwam ik op de site van Arend, waarop naar mijn mening zijn passie voor het vak duidelijk naar voren kwam. Deze verwachting werd bevestigd op de dag dat hij kwam snoeien: met rust, vakmanschap en respect voor de omgeving ging hij aan het werk. Bovendien was het samenwerken erg plezierig waardoor het ook nog een gezellige ochtend werd. En de kersenboom: die is weer mooi in model en kan er voorlopig weer tegen.

Almere   

Arend heeft de boomveiligheidscontrole uitgevoerd voor de boom in onze achtertuin.
Snel, bijzonder vriendelijk en professioneel.
Ook heeft hij een hoop tips gegeven voor onderhoud voor de toekomst, wat erg fijn was.
Het contact was heel prettig en persoonlijk. Kortom: zeer tevreden!

Amsterdam   

Arend heeft twee coniferen voor ons gekapt. We hadden verwacht dat het een uitdagende klus zou zijn. Flinke bomen waarvan de ene over de uitbouw hing en de andere dicht tegen de schuur van de buren stond. Na een paar uur waren de bomen weg en werd de tuin keurig opgeleverd. Mooi om een vakman aan het werk te zien. Vriendelijk en professioneel, een echte aanrader!

Soest   

Arend is een prettige en deskundige collega om mee samen te werken.
Als ik van zijn diensten gebruik maak, ziet hij snel wat er moet gebeuren en voert hij dat met hoge kwaliteit uit. Bovendien is Arend een gezellige persoon om mee te werken! Samen hebben we al heel wat tuinen verzorgd en heel wat klanten blij gemaakt!

Amersfoort   

Het was leuk om te zien hoe Arend ondersteboven in de laurier hing om onze laurier er weer top uit te laten zien. Het was gezellig om mee te helpen met het lichte werk, mooie gesprekken met een mooi mens!

Driebergen   

Arend is voor mij top of the tree. Hij is niet alleen een geode specialist maar ook een super vriendelijke person. Mijn vijgen en appelbomen kunnen weer er tegen aan en zijn nu veel beter op vorm and tuin gesnoeid . Alles ziet er netjes uit en alles werd netjes achtergelaten. Werkelijk top !

Utrecht   

Snoei van circa 40-jarige eik naar volle tevredenheid uitgevoerd, want substantieel uitgedund met behoud van globale vorm.

Muiderberg   

We zijn heel tevreden over de manier waarop Arend de boom bij ons heeft gerooid. De samenwerking en het overleg over hoe het moest gebeuren was heel prettig. Arend weet veel over bomen en tuinen en vindt het ook leuk die kennis te delen!Hij denkt mee en dat is prettig.
Bij een volgende actie weten we hem weer te vinden.

Amersfoort   

De voor onze bescheiden achtertuin eigenlijk te grote maar zeer geliefde amberboom is met aandacht en zorg door Arend gesnoeid. De boom is mede daardoor hopelijk nog heel lang deel van onze leefomgeving!

Utrecht   

Samen met Arend in feite drie bomen gesnoeid in een stadstuin, dit was eigenlijk een feest.
De dag begon met een energieke Arend, die met de voorbereidende gesprekken vooraf en met zijn meedenken, wat wij wilden, helemaal was voorbereid.

Arend heeft alle bomen perfect gesnoeid.
Er was duidelijk blijk van veel begrip naar ons hoe wij het snoeien wilden hebben. Hij stelde zich echt in dienst van ons. Wij daarentegen volgden weer zijn werkwijze, die hij uiterst nauwkeurig aangaf en uitlegde.
Hij voelde veel verantwoordelijkheid voor zijn omgeving, wat betreft het gevaar van al die vallende takken en boomstronken.

Het was echt vakwerk, wat Arend leverde en nogmaals met een energie en blijheid, dat ons een heel fijne dag bezorgde, met als resultaat een prachtig op maat gesnoeide tuin.

Arend, ga zo door!! Je werk is echt geweldig!

Amsterdam   

Arend reageerde snel op onze telefonische vraag, gaf direct advies en kwam ook snel met offerte. Binnen een paar dagen kon hij de berk in onze achtertuin komen snoeien en hij heeft dat professioneel en geheel naar tevredenheid aangepakt. Arend is heel enthousiast en zeer deskundig en geeft ook nuttige tips voor de rest van de tuin. Aanbevolen!

Almere   

Onlangs heeft dit bedrijf een 65 jaar oude denneboom (pinus) onder handen genomen met verwijdering van enkele zware laaghangende takken en dood hout, ook hoger in de boom. Zowel de professionele aanpak als het eindresultaat stemmen mij en andere bewoners van ons flatgebouw in Den Haag zeer tevreden.

Den Haag   

Zeer positief. Vakkundig, betrouwbaar en plezierig. Een aanrader.

Utrecht   

Via mijn buren kwam ik in contact met Arend. Hij is vriendelijk en de communicatie gaat prettig. Op de dag van het werk is er vlot en netjes gewerkt. Zal hem zeker aanraden.

Utrecht   

Na contact te hebben gezocht met Arend werd ik nog direct dezelfde middag door hem terug gebeld en is hij langs gereden om de opdracht te inventariseren. Kort daarop werd ik gebeld met een prijsopgaaf en enkele weken later is onze boom gekapt. Ik heb zoals afgesproken Arend hierbij geholpen en het was een zeer aangename ochtend met uitstekend resultaat. Hangend in een boom kan Arend nog een prima conversatie voeren over de meest uiteenlopende zaken des levens. Ik zou hem bij deze als boom filosoof willen betitelen. Kortom een aanrader.

Bussum   

Arend is een super deskundige boomkenner en boomverzorger die ook bijzondere didactische kwaliteiten bezit. Rustig en deskundig legde hij ons uit wat er met onze (uit de hand gegroeide) berk moest gebeuren en hoe lang onze goudenregen nog te leven had (en hoe hij tot zijn diagnose kwam).
Dank Arend voor al je werk - het was bovendien heel gezellig om je een hele dag op bezoek te hebben!

Utrecht   

Arend heeft bij ons een zeer grote taxus gesnoeid en ongeveer twee en een halve meter van de top afgehaald. Keurige offerte ontvangen en de werkzaamheden zijn netjes volgens afspraak uitgevoerd. Arend is een prettige en vriendelijke man met veel kennis en passie voor zijn vak. Daarnaast ook nog een aantal tips gehad voor de andere bomen en struiken in onze tuin. Leuk en leerzaam!

Laren   

De bomen in mijn tuin hebben een uitgebreide onderhoudsbehandeling ondergaan. In snel tempo werden dode takken verwijderd, waar nodig gesnoeid of uitgedund. Aan het eind van de dag was het alsof de bomen naar de kapper geweest waren, alles was keurig opgeruimd. Vakwerk!

Hilversum   

RECENSIES BOOMBOSENTUIN REFERENTIES OVER BOOMBOSENTUIN BEOORDELING BOOMBOSENTUIN ERVARINGEN BOOMBOSENTUIN WAARDERING DIENSTVERLENING KLANTTEVREDENHEID BOOMVERZORGING BOMEN SNOEIEN BOMEN KAPPEN

Deel deze pagina!