Ik bied u kwalitatief goed werk voor een betaalbare prijs. Samen kijken we naar wat mogelijk is, zodat u uiteindelijk kunt zeggen ‘Het is naar mijn wens!’

Als het mooi weer wordt gaat het bij u misschien kriebelen. Lekker naar buiten. Hup! Die dikke kleren uit. De zon weer op de huid voelen en de wind door de haren: alles opknappen en luchten, zodat uw tuin weer fris wordt als de jonge bladeren. Kortom: nieuw leven zien en beleven in de tuin.

Waar kan dit beter dan in uw eigen tuin, de natuur aan huis! Pas als het er in de tuin weer verzorgd uitziet kunt u gaan genieten. Voor die tijd moet er nog van alles gebeuren: bloeiers in de grond planten, heggen knippen. Zo bouwen we verder. En niet alleen in het voorjaar: denk daarbij ook aan het planten van bomen en struiken in herfst en winter.

Soms kunt u gewoon niet alles, maar toch wilt u een verzorgde tuin, of iets veranderd hebben.
Bijvoorbeeld een haag scheren, een poort timmeren, of bloeiende soorten in de grond planten. Struiken groeien soms zo hard dat het nodig is om ze flink te snoeien.

Ook bied ik u het gemak van een onderhoudscontract, dan bent u direct van de zorg af.

U ziet het, we kunnen veel kanten uit. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvende kijkafspraak. Voor eenvoudige vragen kunt u mij direct bellen.

Weer mooi in vorm gesnoeide struiken

TUINONDERHOUD HAGEN SCHEREN SCHUTTING BOMEN PLANTEN VORMBOOM SNOEIEN FRUITBOOM SNOEIEN HEKWERK PLAATSEN  

Deel deze pagina!