Vul hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte: zo weet u snel de kosten voor het snoeien/kappen van uw boom of advies. De offerte aanvraag kan alleen verstuurd worden met foto’s. Maak die dus eerst, voordat u het formulier invult.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.

Zet alstublieft ook het huis of een schuur op de foto, om de verhoudingen te kunnen bepalen. Let op! Elke foto kan maximaal 5MB groot zijn.

Kosten snoeien boom, prijs boom snoeien, prijs boom kappen, offerte
boom snoeien kosten baarn, hilversum, amersfoort, offerte boom snoeien, prijs boom kappen
Offerte boom snoeien, prijs boom kappen, kosten boom snoeien

U ontvangt binnen 3 dagen een reactie op uw aanvraag.Goed om te weten: hoe berekenen we de offerte voor het snoeien, kappen of controleren van u boom? De prijs is afhankelijk van veel verschillende aspecten:

  • De grootte van de boom/bomen is natuurlijk van belang: een grote boom is arbeidsintensiever dan een kleine en brengt meer kosten met zich mee.
  • Inzet van machines en brandstof/accu’s: wanneer alleen een handzaag nodig is, scheelt dat in de prijs
  • Kunnen stammen en takken vrij vallen of moet alles afgevangen worden omdat er bijvoorbeeld een afdak of siertuin onder de boom ligt?
  • Eventuele inhuur van collega boomverzorgers.
  • Wanneer u zelf meehelpt, kan dat schelen in de kosten, en is bovendien ook heel leuk.
  • De tijd en kosten voor het afvoeren van takken, hout en snippers, als u zelf snoeiafval afvoert kan dat flink in de kosten schelen.
  • Het huren van een hoogwerker, stobbefrees, afzetcontainer etc. is naast gemak ook altijd een afweging van de kosten: soms is het huren van een machine goedkoper dan extra arbeidskracht.

Elke boom en situatie is anders. U zult daarom begrijpen dat een standaard prijs niet te geven is. Vraag een offerte aan voor een snelle prijsopgaaf.

Ik hoop u een goede offerte voor het snoeien/kappen van uw boom of andere werkzaamheden te kunnen aanbieden.

Heeft u al een kapvergunning aangevraagd voor het kappen van uw boom? Dat kan hier: www.omgevingsloket.nl

Wanneer u ook de stronk verwijderd wilt hebben, vraag dan hier alvast een KLIC melding aan voor kabels en leidingen bij graafwerk op de website van Kadaster: https://www.kadaster.nl/producten/woning/klic-melding

BOOM SNOEIEN OFFERTE OFFERTE BOOM SNOEIEN PRIJS BOOM SNOEIEN KOSTEN BOOM SNOEIEN BOMEN SNOEIEN KOSTEN PRIJS BOOM KAPPEN BAARN AMERSFOORT HILVERSUM ZEIST BILTHOVEN DEN DOLDER DE BILT SOEST SOESTERBERG OFFERTE BOOM SNOEIEN ALMERE BUSSUM LAREN BLARICUM UTRECHT NAARDEN CATALPA SNOEIEN PLATAAN SNOEIEN