Uw boom snoeien in Laren? BoomBosenTuin.nl werkt in Midden-Nederland waaronder in Blaricum, Laren en Eemnes (BEL combinatie).Boomverzorging waarbij de gezondheid van uw boom én uw wensen in mijn advies worden meegenomen. 

bomen snoeien, bomen kappen, boomverzorging, boomveiligheidscontrole, laren, blaricum, eemnes,

Boomverzorging Laren

Als boomverzorger kan ik uw boom snoeien of kappen, maar ook planten en verplanten. Ook verzorg ik voor u het onderzoek naar breukvastheid, stabiliteit en conditie door middel van visuele controle, eventueel met een rapport.

Bomen snoeien in Laren

Om uw boom in Laren in een optimale conditie te houden, is goed onderhoud belangrijk. Ik snoei uw boom in Laren vakkundig en met aandacht voor de vorm en conditie van de boom. Ik kan uw bomen snoeien door middel van klimmen of met een hoogwerker. Zo worden jeugdige bomen vakkundig gesnoeid om sterk en veilig te kunnen opgroeien tot mooie volwassen bomen. Bij volwassen en monumentale bomen gaat het om onderhoud snoei: breukgevoelige takken en dood hout snoeien, overbelasting voorkomen, het plaatsen van stormankers etc. Ik ben gespecialiseerd in snoeien van oude bomen.

Zorgplicht

Wist u dat u als boomeigenaar zorgplicht heeft voor uw boom? Dit is in de wet zo vastgelegd. Deze wet bestaat uit onderhoud, registratie en bij een geconstateerd gebrek, onderzoek door een erkende specialist. De consequenties van een niet nagekomen zorgplicht zijn altijd voor de boomeigenaar.  U kunt zich hiervoor verzekeren bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, maar die stellen wel als voorwaarde dat u voldoet aan de zorgplicht. Vaak is een gespecificeerde offerte met factuur al voldoende om te bewijzen dat er regelmatig onderhoud en controle is geweest. Lees hier meer over boomveiligheidscontrole.

Bomen kappen/rooien en kapvergunning

Ik kan bomen in zijn geheel voor u verwijderen. Kappen/rooien/vellen is mogelijk van bomen die vrij kunnen vallen tot bomen die ingeklemd staan tussen tuinen en gebouwen. Deze kan ik gecontroleerd voor uw verwijderen. Voor kappen van bomen heeft u in veel gevallen een omgevingsvergunning (kapvergunning) nodig. Doe nu alvast een omgevingsvergunning check bij het omgevingsloket van de gemeente Laren : www.omgevingsloket.nl. Ook kan ik de wortels en stronken volledig verwijderen. Daarna versnipper ik de takken voor u. Als u de snippers en stammen wilt hergebruiken, kan dat natuurlijk en scheelt dat afvoerkosten.

Uw boom is een stukje natuur op zich

Een boom is meestal het grootste stuk natuur in uw tuin. Er hangt een heel ecosysteem omheen van vlinders, galwespen, paddenstoelen, torren en kevers, waar weer de vogels, eekhoorns en zelfs boommarters en uilen gebruik van maken. Gezonde bomen zorgen voor leven en natuur dicht bij u thuis.

U ziet dat er vele oplossingen zijn binnen de boomverzorging! Bel of mail voor een vrijblijvende kijkafspraak en vakkundig boomadvies. Voor eenvoudige vragen kunt u mij direct bellen.

BOOM SNOEIEN LAREN STORMANKERS BLARICUM BOMEN PLANTEN BOOM KAPPEN BLARICUM FRUITBOOM SNOEIEN BOOMADVIES KAPVERGUNNING BEMESTEN STRONK VERWIJDEREN BOOM ROOIEN EEMNES LOOSDRECHT ‘S GRAVENLAND

Deel deze pagina!